• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

19 de Juliol a les 18.30h a les Cotxeres de Sants, Barcelona

Necessitem una altra revolució!

Kshama Sawant

Regidora marxista de Seattle (EUA) per Socialist Alternative

Paul Murphy

Diputat marxista del Parlament d’Irlanda per Socialist Party (Ireland)

Ana García

Secretària General estatal del Sindicat d’Estudiants

Peter Taaffe

Secretari General del Socialist Party (England and Wales)

Juan Ignacio Ramos

Secretari General estatal d’Esquerra Revolucionària

Aquest any es compleix el centenari de la Revolució Russa, quan els treballadors i els oprimits van acabar amb el poder del tsarisme, els capitalistes i els terratinents. Aquells grans esdeveniments van commocionar al món sencer perquè van ser la demostració que els esclaus podien alliberar-se del jou dels seus amos, organitzant una nova societat lliure d’explotadors.

Cent anys després, la Revolució Russa segueix tenint una enorme significació pels treballadors i joves que lluitem contra el caos capitalista. Les il·lusions en la possibilitat d’un “capitalisme de rostre humà”, idea que va cobrar força entre sectors de l’esquerra després del col·lapse de la URSS i els règims estalinistes de l’Europa de l’Est s’han pansit: l’únic capitalisme possible és un malson quotidià per a centenars de milions d’essers humans. La crisi més aguda del sistema en setanta anys estén la seva taca de desigualtat i atur massiu, violència masclista, opressió nacional, guerres imperialistes i destrucció del medi ambient, amenaçant el futur de la pròpia humanitat. Per això necessitem una nova revolució, que acabi amb la dictadura dels banquers, de les grans multinacionals i que ens permeti accedir a la justícia social i a la igualtat.

Per tal de conèixer totes aquestes idees et convidem a participar al gran Míting Internacionalista que hem organitzat des d’Esquerra Revolucionària i el Comitè per una Internacional dels Treballadors, i que t’uneixis a nosaltres en la lluita per a transformar la societat.

Amb el socialisme un altre món és possible!

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Solidaritat internacional i estatal amb la Vaga del 26 d'Abril


Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

ganemosccoo logo 2 RGB

Segueix-nos