• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Dissabte dia 1 de Juliol a les 10:30h

Casal Marxista · Carrer Reina Amàlia nº6 Baixos (Metro Paral·lel o Sant Antoni)

Aquest dissabte 1 de Juliol tindrà lloc al local del Sindicat d’Estudiants (Casal Marxista), l’assemblea de tancament de curs de Lliures i Combatives de Catalunya, la plataforma feminista impulsada des del Sindicat d’Estudiants i Esquerra Revolucionària.

Participarem totes les companyes i també els companys del SE i ER per tenir un debat sobre la importància de defensar el feminisme revolucionari i anticapitalista vers el petit burgués, la relació entre l’opressió de clase i de gènere i la lluita de la dona treballadora, aspectes com la prostitució i els ventres de lloguer, el paper de la dona a la 2ª república i als anys 30, com la Revolució Russa va abordar la lluita de gènere i també el desenvolupament del moviment LGTBI+, en contra del capitalisme rosa i per recuperar l’esperit d’Stonewall, en contra de les agressions i l’opressió al col·lectiu.

A més a més, després de l’assemblea dinarem totes juntes. Cada companya i company hem de portar quelcom per dinar i el guanyador s’emportarà Feminisme socialista i revolució d’Alesksandra Kollontái i Reforma o revolució de Rosa Luxemburg, tots dos llibres editats per la Fundació Federico Engels.

T’esperem! Per un feminisme de clase, uneix-te a Lliures i Combatives! 

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Solidaritat internacional i estatal amb la Vaga del 26 d'Abril


Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

ganemosccoo logo 2 RGB

Segueix-nos