Cartells: Barcelona | Reus

La massacre desfermada pel govern sionista, colonialista i feixista de Netanyahu contra el poble palestí continua sense treva. La violència genocida busca reduir a cendres la Franja de Gaza i, si és possible, expulsar la seva població a Egipte per annexionar-se definitivament el territori. El que semblava un somni dels sectors més llunàtics i supremacistes de la ultradreta sionista, amb una neteja ètnica i mètodes propis dels règims feixistes dels anys 30, s'està fent realitat.

Més de 33.000 morts, dels quals 13.000 són nens i nenes i un 90% víctimes civils; 65.000 ferits i 2 milions de desplaçats, la pràctica totalitat de la població gaziana. Desenes de milers de cases destruïdes, centenars de milers de famílies palestines sense sostre en ple hivern i una perspectiva de fam i epidèmies que amenaça amb un extermini massiu.

Tots aquests crims poden ser executats amb total impunitat pel govern de Netanyahu perquè compta amb el ferm recolzament de l’Administració Biden, la UE i els governs europeus. També de les corruptes dictadures del món àrab. Aquest suport, que implica mantenir totes les relacions econòmiques i negocis amb Israel i el subministrament massiu de material militar i matèries primeres necessàries per l’ofensiva, és decisiu.

Un nou exemple del cinisme d'Occident és la resolució del Tribunal Penal Internacional de Justícia dient que no veu genocidi a Gaza. L'assassinat de més de 33.000 persones retransmès en directe no és suficient?

Des del Sindicat d'Estudiants i Esquerra Revolucionària cridem a sortir als carrers el dimecres 7 de febrer, jornada de lluita a Catalunya en solidaritat amb el poble palestí. Quatre mesos després de l'inici del genocidi sionista, és més necessari que mai reclamar al Govern de la Generalitat que ja n'hi ha prou de complicitat, i exigir el govern central PSOE-Sumar, encapçalat per Pedro Sánchez, que ja n'hi ha prou de vendre armes a Israel. Ruptura immediata de les relacions institucionals, militars i comercials amb el govern assassí de Netanyahu!

Manifestacions 7F

  • Barcelona: 18h Parc del Clot
  • Reus: 19h Plaça Mercadal
  • Tortosa: 19h Plaça Mercat
  • Girona: 18:30h Subdelegació govern espanyol
  • Lleida: 19:30h Plaça Ricard Vinyes