Afilia't al Sindicat

Defensa amb nosaltres una
educació pública de qualitat
i un futur digne per la joventut

logo SdE 

Afilia't al Sindicat d'Estudiants

 

Uneix-te al Sindicat d'Estudiants per a lluitar...

1. Per una educació 100% pública, laica, de qualitat, democràtica, gratuïta i en català/valencià, des d'Infantil fins a la Universitat. Ni un euro públic a la patronal de l'ensenyament privat o a l'Església! Incorporació de l'escola concertada a la xarxa pública. Per la baixada de les ràtios fins a un màxim de 15 estudiants per aula i la contractació de tots els professors, professores i personal necessari.

2. Pel dret a la salut mental. Necessitem milers de psicòlegs i psicòlogues i psiquiatres més a la sanitat pública i a l'Atenció Primària, però també a cada col•legi, institut i facultat. La salut mental no pot continuar sent un privilegi de classe ni un negoci. Que es nacionalitzin la sanitat privada i les farmacèutiques perquè tots els seus ingents recursos i beneficis estiguin al servei de les necessitats socials!

3. Per un feminisme combatiu i anticapitalista. Prou violència masclista, justícia patriarcal i opressió al col•lectiu LGTBI. Volem unes aules lliures d'aquestes xacres, lliures de racisme i feixisme, amb càstig exemplar per als responsables del maltractament físic o psicològic, les violacions i assassinats de dones. Per una assignatura d'educació sexual, inclusiva i en llibertat, avaluable i obligatòria a totes les etapes del sistema educatiu, per a educar en la igualtat, el respecte i la diversitat.

4. Per un present i futur sense precarietat. Ens neguem a continuar sent les grans víctimes de les crisis econòmiques i la lògica del sistema capitalista. Volem drets laborals, pràctiques remunerades, contractes i sous dignes, accés a un habitatge i a uns serveis públics gratuïts i de qualitat.

5. Contra el feixisme i el capitalisme. L'extrema dreta és una amenaça molt seriosa per a la gran majoria de la població. Però no podrem parar-los els peus apel·lant a “cordons sanitaris” a les institucions o confiant en una justícia al servei dels poderosos. El feixisme no es debat, es combat amb la mobilització massiva als carrers i la defensa d'un programa revolucionari. Aixequem la resistència antifeixista!

La lluita és l’únic camí!

Afilia’t aquí

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos