Internacionalisme

Internacionalisme

Manifest d’estudiants de la URV

Els estudiants de la URV ens hem començat a mobilitzar en recents concentracions en defensa del poble palestí, condemnant l'ocupació i l'apartheid que l'Estat d'Israel imposa des de fa setanta-sis anys. Instem a la Universitat a no contribuir a la perpetració del genocidi sionista envers Palestina i a tots els crims de guerra que ha comès violant els drets humans i tractats internacionals.

Llegeix aquest article en àrab

Dimecres 15/05: Barcelona 12h Plaça Universitat

Manifestacions unitàries 18/05: Barcelona | Barcelona (SE) | Reus

El govern criminal ultradretà i sionista de Netanyahu ha decidit començar els bombardejos i la invasió de Rafah, on s'amunteguen 1,7 milions de palestins. Israel ha pres el pas fronterer, davant la vergonyosa passivitat del corrupte govern egipci, tallant l'única entrada a Gaza que continuava operativa.

El moviment estudiantil i la joventut a tot el món estem mostrant el nostre ferm rebuig al genocidi sionista que pateixen els nostres germans i germanes en Palestina.

La massacre no cessa i la nostra ràbia tampoc. 40.000 persones assassinades, de les quals el 80% són dones i xiquets, el 60% dels habitatges de la Franja de Gaza han sigut destruïdes, així com el 80% de la xarxa sanitària, hospitals i totes les Universitats. Per si tota aquesta barbàrie no fora suficient, Netanyahu i el seu Govern criminal han planificat una cruel fam que afecta el 90% de la població.

Fora Milei, les seves retallades i atacs!

Les manifestacions multitudinàries del passat dimarts en defensa de la universitat pública a l'Argentina han marcat un punt d'inflexió contra la "motoserra" de Milei. Són les majors protestes dels últims 20 anys i el reflex d'un creixent malestar contra una polítiques d'atacs i ajustos salvatges.

Solidaritat amb els i les estudiants en lluita! Prou repressió!

Des del Sindicat d'Estudiants i Esquerra Revolucionària volem enviar tota la nostra solidaritat als i les estudiants estatunidencs que estan mostrant la seva solidaritat internacionalista amb el poble palestí als Campus. Estem segurs que ni la repressió ni les mentides us podran frenar. El jovent a tot el món estem al vostre costat!

Biden i els seus lacais europeus només temen la solidaritat internacionalista

El 30 de març: tothom a les mobilitzacions!

La recent aprovació d'una Resolució en el Consell de Seguretat de l'ONU demanant un alto-el-foc a Gaza, està sent celebrada com un gran pas endavant de la diplomàcia internacional. No obstant, aquesta resolució, que ha tirat endavant per l'abstenció dels EUA, no és conseqüència ni de l'acció dels governs, ni de les institucions internacionals, sinó del temor creixent davant l'aixecament de milions a tot el món en solidaritat amb el poble palestí.

El govern de Pedro Sánchez, còmplice de la matança!

Prou vendre armes i fer negocis amb el sionisme

El genocidi desfermat pel govern supremacista i feixista de Netanyahu contra el poble palestí a la Franja de Gaza no té precedents. Més de 35.000 morts, d’entre els quals 15.000 nenes i nens, i milers sota la runa. Entre morts, ferits i desapareguts, 100.000, el 5% de la població de la Franja de Gaza, i centenars de milers en el llindar de la fam, la pitjor fam en aquest moment del planeta segons les Nacions Unides.

Cartells: Barcelona | Reus

La massacre desfermada pel govern sionista, colonialista i feixista de Netanyahu contra el poble palestí continua sense treva. La violència genocida busca reduir a cendres la Franja de Gaza i, si és possible, expulsar la seva població a Egipte per annexionar-se definitivament el territori. El que semblava un somni dels sectors més llunàtics i supremacistes de la ultradreta sionista, amb una neteja ètnica i mètodes propis dels règims feixistes dels anys 30, s'està fent realitat.

No podem mirar cap a una altra banda!

MOBILITZACIONS 12h

Barcelona: Full | Cartell · Tarragona: Full | Cartell

El que està succeint a la Franja de Gaza és un genocidi atroç. L'Estat sionista, feixista i colonialista d'Israel està massacrant el poble palestí: més de 8.300 morts, d’entre els quals més de 3.400 nens i nenes; desenes de milers de ferits; centenars de milers de desplaçats. Les bombes israelianes, inclosa la utilització de fòsfor blanc, cada minut redueixen a enderrocs habitatges, hospitals i infraestructures.

Després de l'acció dels milicians de Hamàs d'aquest cap de setmana, el Govern sionista, neofeixista, racista i colonialista de Netanyahu ha provocat una nova massacre a Gaza i als territoris palestins.

Fins ara els bombardejos ja han deixat centenars morts i més de 2.000 ferits entre la població civil, encara que les xifres es dispararan durant els propers dies durant la brutal ofensiva militar que compta amb el suport dels EUA, la Unió Europea i del Govern espanyol encapçalat per Pedro Sánchez.

Descarrega el full i el cartell

Totes i tots a les manifestacions de les 12h!

Cap racó del planeta escapa de la destrucció mediambiental a la qual ens condemna el sistema capitalista. Els terribles incendis a Grècia, Turquia, Sibèria o Califòrnia, les onades de calor que han escombrat Canadà i la costa oest dels EUA deixant centenars de morts i milions de peixos asfixiats per l'escalfament oceànic, el desglaç del territori àrtic -a principis d'agost el casquet glacial que cobreix Groenlàndia ha perdut aproximadament 8.000 milions de tones al dia-, terratrèmols a Haití, inundacions a Alemanya, Bèlgica i la Xina... són la crònica d'una catàstrofe que avança a un ritme imparable.

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos