Internacionalisme

Internacionalisme

Biden i els seus lacais europeus només temen la solidaritat internacionalista

El 30 de març: tothom a les mobilitzacions!

La recent aprovació d'una Resolució en el Consell de Seguretat de l'ONU demanant un alto-el-foc a Gaza, està sent celebrada com un gran pas endavant de la diplomàcia internacional. No obstant, aquesta resolució, que ha tirat endavant per l'abstenció dels EUA, no és conseqüència ni de l'acció dels governs, ni de les institucions internacionals, sinó del temor creixent davant l'aixecament de milions a tot el món en solidaritat amb el poble palestí.

El govern de Pedro Sánchez, còmplice de la matança!

Prou vendre armes i fer negocis amb el sionisme

El genocidi desfermat pel govern supremacista i feixista de Netanyahu contra el poble palestí a la Franja de Gaza no té precedents. Més de 35.000 morts, d’entre els quals 15.000 nenes i nens, i milers sota la runa. Entre morts, ferits i desapareguts, 100.000, el 5% de la població de la Franja de Gaza, i centenars de milers en el llindar de la fam, la pitjor fam en aquest moment del planeta segons les Nacions Unides.

Cartells: Barcelona | Reus

La massacre desfermada pel govern sionista, colonialista i feixista de Netanyahu contra el poble palestí continua sense treva. La violència genocida busca reduir a cendres la Franja de Gaza i, si és possible, expulsar la seva població a Egipte per annexionar-se definitivament el territori. El que semblava un somni dels sectors més llunàtics i supremacistes de la ultradreta sionista, amb una neteja ètnica i mètodes propis dels règims feixistes dels anys 30, s'està fent realitat.

No podem mirar cap a una altra banda!

MOBILITZACIONS 12h

Barcelona: Full | Cartell · Tarragona: Full | Cartell

El que està succeint a la Franja de Gaza és un genocidi atroç. L'Estat sionista, feixista i colonialista d'Israel està massacrant el poble palestí: més de 8.300 morts, d’entre els quals més de 3.400 nens i nenes; desenes de milers de ferits; centenars de milers de desplaçats. Les bombes israelianes, inclosa la utilització de fòsfor blanc, cada minut redueixen a enderrocs habitatges, hospitals i infraestructures.

Després de l'acció dels milicians de Hamàs d'aquest cap de setmana, el Govern sionista, neofeixista, racista i colonialista de Netanyahu ha provocat una nova massacre a Gaza i als territoris palestins.

Fins ara els bombardejos ja han deixat centenars morts i més de 2.000 ferits entre la població civil, encara que les xifres es dispararan durant els propers dies durant la brutal ofensiva militar que compta amb el suport dels EUA, la Unió Europea i del Govern espanyol encapçalat per Pedro Sánchez.

Descarrega el full i el cartell

Totes i tots a les manifestacions de les 12h!

Cap racó del planeta escapa de la destrucció mediambiental a la qual ens condemna el sistema capitalista. Els terribles incendis a Grècia, Turquia, Sibèria o Califòrnia, les onades de calor que han escombrat Canadà i la costa oest dels EUA deixant centenars de morts i milions de peixos asfixiats per l'escalfament oceànic, el desglaç del territori àrtic -a principis d'agost el casquet glacial que cobreix Groenlàndia ha perdut aproximadament 8.000 milions de tones al dia-, terratrèmols a Haití, inundacions a Alemanya, Bèlgica i la Xina... són la crònica d'una catàstrofe que avança a un ritme imparable.

L'aixecament que el jovent i la classe treballadora de Colòmbia protagonitzen des del passat 28 d'abril contra l'ultradretà de Duque ha commocionat el món sencer.

La brutal resposta repressiva de l'oligarquia governant, que fins al moment s'ha saldat amb més de 55 joves i treballadors assassinats a mans de les forces policials, milers de ferits i desapareguts, i centenars de detinguts, no ha aturat la mobilització popular. L’uribisme està desesperat i recorre a tot el seu arsenal de mort, incloses les seves bandes de paramilitars feixistes com s'ha vist en l'atac que va patir la Minga a la seva entrada a Cali.

El dilluns 10 de maig, avions israelians van començar una operació de bombardeig a la Franja de Gaza. Aquesta ofensiva és part de la política de càstig aplicada als territoris ocupats, especialment a Gaza, que s'ha traduït en el col·lapse de les condicions de vida de la població. A l'escassetat d'electricitat, aigua potable o sistema sanitari s'ha sumat en els últims mesos la negació de vacunes per als palestins per part d'Israel.

El passat 3 març Sarah Everard va ser segrestada i posteriorment assassinada per Wayne Couzens, un policia en actiu de 48 anys que pocs dies abans havia estat arrestat per exhibicionisme públic en un McDonald’s. Tot i això, Couzens va continuar prestant els seus serveis com a policia en l’equip de seguretat del Parlament, mantenint la seva placa i la seva arma.

L'assassinat de George Floyd el passat 25 de maig a la ciutat de Minneapolis, ha provocat un aixecament social arreu del país. Mobilitzacions multitudinàries i pacífiques s'han succeït en desenes de ciutats per denunciar una policia racista que ha protagonitzat una reguera de crims contra la població afroamericana. La lluita massiva ha posat al Govern reaccionari i totalitari de Trump contra les cordes.

Descarrega el cartell

Divendres 13 de desembre 17:30h al Consolat General de Colòmbia (Carrer de Pau Claris 102)

Fora els governs assassins de Piñera, Áñez i Duque!

El jovent i la classe treballadora a Xile, Bolívia i Colòmbia estan marcant el camí a seguir. La seva lluita és la mateixa que la nostra, contra els paquetazos i l'austeritat de l'oligarquia, l'FMI i l'imperialisme, que mantenen a milions en la misèria i que pretenen exhaurir els seus recursos naturals en benefici d'un grapat de multinacionals imperialistes.

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos