Alto al genocidi sionista a Gaza!

Galeria de fotos i vídeos

Ho vam dir: no ens quedarem de braços plegats mentre el genocidi sionista contra el poble palestí continua. Aquest 16N el jovent a l'Estat espanyol hem tornat a la vaga general estudiantil, a buidar les aules i a omplir els carrers de ràbia, de solidaritat internacionalista i de lluita.

Ni l'intent de prohibir aquesta vaga per part de l'Ambaixada d'Israel ni la repressió i les traves que hem hagut de suportar en els nostres centres d'estudi, han pogut impedir que desenes de milers d'estudiants tornéssim a cridar “No és una guerra, és un genocidi!”, “Israel assassina, Europa patrocina!”, “Palestina llibertat!”, “Gaza, Gaza, no estàs sola” o “Aquí estan els antisionistes” en les 40 mobilitzacions organitzades pel Sindicat d'Estudiants. No podran callar-nos!

Amb les nostres banderes palestines, les nostres pancartes i megàfons, amb els nostres rostres pintats, des de Barcelona a les illes Canàries, a Madrid i les vuit capitals andaluses, passant per Astúries, Galiza i Euskal Herria, a València, Alacant, Santander, Gijón, Toledo, Mallorca o Burgos, ens hem deixat la veu contra el genocidi atroç que sofreixen els nostres germans i germanes a Palestina a mans de l'Estat feixista i sionista d'Israel.

Un Estat que està provocant una matança de nens i nenes, atacant hospitals amb míssils, bombardejant ambulàncies, imposant la fam i la set, destruint amb tones d'explosius habitatges, assassinant milers d'innocents… Volen convertir Gaza en un riu de sang i ruïnes i transformar Palestina en una fossa comuna. És l'infern, i contra aquest infern ens aixequem a tot el món.

Avui hem tornat a denunciar els crims contra la humanitat del govern assassí de Netanyahu, un govern de la ultradreta sionista que està rebent el suport unànime de tots els partits de l'extrema dreta europea i internacional, començant pel Partit Popular i Vox. No és casualitat que aquestes mateixes formacions que aproven donar la Medalla d'Honor de Madrid a l'Estat d'Israel o que exigeixen polítiques encara més racistes contra la població àrab, són els mateixos que estan promovent la violència feixista i que ens parlen de l'inici d'una “dictadura” davant la investidura que s'està celebrant avui. Ens parlen de dictadura els que canten el cara al sol, fan la salutació nazi i defensen la dictadura israeliana. Per això avui també ha estat un dia de lluita contra el feixisme i contra l'extrema dreta es trobi on es trobi.

Aquesta vaga estudiantil era necessària per molts motius. El primer, perquè volem continuar dient als nostres germans i germanes palestines que no estan soles. El segon, per a denunciar la hipocresia i la complicitat dels governs europeus i de l'imperialisme occidental. Ens parlen de drets humans i legalitat internacional mentre continuen armant l'Estat d'Israel. Des dels carrers avui hem dit alt i clar al govern espanyol que no hi ha neutralitat possible: o s'està amb el poble palestí o s'és còmplice de la destrucció sionista. Que es trenquin ja totes les relacions polítiques, econòmiques i militars amb Israel!

I el tercer motiu pel qual aquesta vaga era fonamental és la solidaritat internacionalista. A tot el món milions de persones onegem la bandera palestina en mobilitzacions multitudinàries, ocupant estacions de tren i aeroports, bloquejant empreses, fàbriques i vaixells. Aquest és l'únic camí per a frenar el genocidi: la classe obrera i la joventut organitzada, lluitant als carrers contra un govern assassí i terrorista i per la revolució socialista a Palestina, Israel i Orient Mitjà.

Aquest moviment internacional exemplar podria ser encara major si estudiants, professors, famílies, treballadors i treballadores uníssim les nostres forces en una vaga general que ho paralitzi tot. Només el poble salva el poble!

Els qui sempre diuen que la joventut no es mou i és apolítica avui s'han menjat les seves paraules. Clar que lluitem i continuarem fent-ho, i convertirem la nostra ràbia i indignació en lluita conscient i organització.

La batalla continua fins que el poble palestí sigui lliure!

Uneix-te al Sindicat d'Estudiants per a continuar impulsant la solidaritat amb la causa palestina!

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos