• 1
  • 2
  • 3

El Departament d’Educació vol suprimir el batxillerat nocturn!

Prou atacs a l’educació pública i als fills dels treballadors!

El Departament d’Educació de la Generalitat pretén suprimir el batxillerat nocturn. Sembla ser que els directors tenen ordres de no matricular cap estudiant aquest curs a primer de batxillerat en l’horari nocturn, i que en dos anys el batxillerat nocturn desapareixerà.

Aquesta mesura, en cas de portar-se a terme, suposa un atac gravíssim contra l’educació pública. El batxillerat nocturn és una modalitat horaria a la que molts fills de treballadors s’acullen per poder cursar el batxillerat compatibilitzant els estudis amb el treball, i per tant suprimir-lo suposa un atac a l’educació pública, que posarà encara més obstacles per a que els joves treballadors puguin estudiar.

El Departament d’Educació hauria d’aclarir immediatament si aquesta informació és certa, i si és així,  exigim de forma immediata la retirada d’aquest atac a l’educació pública. En cas contrari, fem una crida al conjunt de la comunitat educativa a respondre de manera contundent contra aquest atac a través de la mobilització.

La lluita contra la LEC ha de continuar!

La possible supressió del batxillerat nocturn forma part dels plans globals de privatització de l’educació píublica. La setmana vinent segurament el Departament d’Educació farà públic l’articulat de la Llei d’Educació de Catalunya (LEC).

La exitosa Vaga General d’estudiants i professors del 14 de febrer no ha fet canviar les intencions de privatització de l’escola pública que té el Departament d’Educació i el tripartit, i per tant la lluita ha de continuar amb la convocatòria d’una nova Vaga General de la Comunitat Educativa.

Barcelona, 25 d’abril de 2008

 

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos