• 1
  • 2
  • 3

COP D'ESTAT A HONDURES, BASES DELS EUA A COLÒMBIA, CAMPANYA MEDIÀTICA CONTRA HUGO CHÁVEZ

PROU DE MANIPULACIÓ INFORMATIVA. SOLIDARITAT AMB LA REVOLUCIÓ A L'AMÈRICA LLATINA

http://www.sindicatdestudiants.net//images/stories/pablo.jpgA partir del 26 d'octubre i fins el 8 de novembre el Corrent Marxista El Militante, junt amb la Campanya de solidaritat internacional amb Amèrica Llatina "Manos Fuera de Venezuela" i el Sindicat d'Estudiants ha organitzat una gira per l'Estat espanyol amb Pablo Cormenzana, dirigent sindical de fàbriques ocupades i sota control obrer a Veneçuela i autor del llibre “La Batalla de Inveval. La lucha por el control obrero en Venezuela”, editat per la Fundació Friedrich Engels el març de 2009.
Pablo Cormenzana va néixer a l'Uruguai i viu a Veneçuela des del 1976. És enginyer civil i advocat de professió. Milita  al Corrent Marxista Revolucionari des del 2004 i al PSUV des de la seva fundació l'any 2007. Ell ens portarà la veu dels treballadors veneçolans en lluita per completar la revolució al seu país en línies socialistes; ens explicarà de primera mà els avenços socials de la revolució i també les dificultats en les quals es troba. Especialment la lluita de la classe obrera contra tot l'entramat burocràtic que intenta sabotejar i  frenar la iniciativa de les masses, les seves ocupacions de fàbriques, les experiències de control obrer i la seva extensió.


Us fem una crida a tots a participar en aquests actes perquè serà una oportunitat per a tots els treballadors i joves d'esquerres d'armar-nos d'arguments per combatre les manipulacions interessades que tots els dies hem d'escoltar en els mitjans de comunicació sobre aquest procés revolucionari, que s'està estenent per tot el continent llatinoamericà.
 
Intervindrà Pablo Cormenzana, dirigent del FRETECO (moviment de fàbriques ocupades a Veneçuela) i autor del llibre 'La batalla de Inveval'

Amb la participació de la cònsol de la República Bolivariana de Veneçuela a Barcelona, Marcela Khan

BARCELONA

6 de novembre, divendres

· 18:30 Sala de Confèrencies de Cotxeres de Sants, c/Sants, 79 -  Metro Pl.Sants.  

TARRAGONA

7 de novembre, dissabte  

· 11:00 Centre Cívic de Torreforta, carrer d'Amposta S/N

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos