Galeria de fotos i vídeos

Ahir 17 de maig, dia internacional contra la LGTBIfobia, els i les estudiants vam voler celebrar-ho com es mereix: reivindicant la lluita de milers de persones que abans de nosaltres van haver d’alçar-se per a lluitar contra aquest sistema que no els hi deixava ser els que eren.

La lluita pels drets de la comunitat LGTBI + segueix sent imprescindible i més necessària que mai. A l'Estat Espanyol les agressions al nostre col·lectiu no deixen d'augmentar i més del 80% dels menors i els adolescents trans pensen en suïcidar-se. Però això no és cap casualitat, és la conseqüència directa de la situació a la que els empeny aquest sistema i aquest govern, que perpetua la discriminació de totes aquelles persones que no ens identifiquem amb el seu model heteropatriarcal.

I des del Sindicat d'Estudiants i Lliures i Combatives així ho vam manifestar a tot l'Estat amb accions durant tot el dia als nostres instituts i ciutats. Vam realitzar assemblees i vam paralitzar les classes per alçar la nostra veu, visibilitzar aquesta situació d'opressió i exigir i defensar el nostre dret a la plena llibertat sexual. Des d’Astúries, Euskal Herria, Catalunya, País Valencià, fins a Salamanca, Sevilla, Granada o Màlaga, on a més a més vam realitzar una concentració a la tarda de més de 300 persones al centre de la ciutat.

Aquesta jornada va ser tot un èxit, una altra mostra més que les i els estudiants que vam sortir massivament al carrer el 8 de Març a la vaga feminista contra la violència masclista, el 10 de Maig contra la vergonyosa sentència de La Manada i de nou ahir a fer dels nostres instituts espais lliures d'opressió, no abandonarem els carrers ni la lluita contra aquest sistema i aquest govern que ens oprimeixen i no ens permeten ser el que som.

No més LGTBIfòbia! Volem ser el que som!

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos