APUNYALAT DIUMENGE UN

COMPANY D'ESQUERRES PER

 UN GRUP FEIXISTA A  

MADRID

¡La nostra lluita serà la tomba del feixisme!
Cap agressió sense resposta
Participa en l'assemblea d'estudiants
CAP AGRESSIÓ FEIXISTA SENSE RESPOSTA
Dimarts 13 de novembre a les 19 hores
Local SE carrer Reina Amàlia 6 baixos
METRO Paral·lel o Sant Antoni Telèfon 933 248 325
L'ordre del dia de la reunió serà:
1. Informe de l'agressió feixista a Madrid de ahir diumenge i proposta de pla de lluita.
2. Pla de Bolonya a la universitat, i pla de lluita.
A la reunió que teniem prevista sobre els plans de Bolonya incorporem també el tema de l'agressió feixista per a parlar-ho.
La vostra participació és decisiva!
El passat diumenge 11 de novembre a l'interior d'una estació de metro de Madrid va ser assassinat un jove antifeixista, apunyalat al cor per un nazi amb un ganivet de caça. Un altre company també va ser apunyalat, però pel que sembla es recupera i un tercer company ha resultat ferit greu pels impactes de la policia antidisturbis. Hi ha més ferits amb talls provocats pels nazis.
En primer lloc volem mostrar la nostra solidaritat amb la família del company assassinat.
L'organització feixista Democràcia Nacional organitzava diumenge una manifestació al barri obrer d'Usera contra els immigrants. Aquesta manifestació havia sigut vergonyosament autoritzada per la Delegació del Govern. Com a resposta, 300 joves antifeixistes varen organitzar una contramanifestació. Els enfrontaments varen començar a l'interior del metro de Legazpi. Va ser en aquests moments quan un militar va apunyalar als dos companys. Encara que va buidar diversos extintors para tractar de fugir, l'assassí va ser interceptat pels antifeixistes i reduït per ells. La policia va intervenir amb porres per tal de protegir al nazi.

A la manifestació, per a garantir el “dret a manifestació” dels nazis, la policia antidisturbis va intervenir contra els antifeixistes disparant pilotes de goma llençades directament al cos.
 
La policia antidisturbis va mantenir enfrontaments amb els antifeixistes durant diverses hores per tot el barri, des de Delicias, fins a Usera.
Per supòsit, els mitjans de comunicació han tractat de presentar aquest assassinat com una “baralla” entre grups d'ideologies extremes, equiparant als nazis amb els antifeixistes.
Els grups feixistes segueixen actuant amb absoluta impunitat. No només resulta vergonyós que el govern del PSOE els hagi permès una vegada més mobilitzar-se per a difondre les seves proclames racistes i xenòfobes sinó que una vegada més conten amb la complicitat de l'aparell de l'Estat (la policia) i la manipulació informativa dels mitjans de comunicació.
Cap agressió pot quedar sense resposta: fa falta una mobilització massiva i unitària de l'esquerra contra les agressions feixistes que demostri que aquí no hi ha cap enfrontament entre bandes, sinó grups feixistes minoritaris i violents que actuen amb impunitat. El Sindicat d'Estudiants proposa als sindicats de classe i als partits i organitzacions d'esquerres mobilitzar-nos quan abans millor per deixar clar que la classe obrera i la joventut no permetrem més agressions feixistes.
Demà, el Sindicat d'Estudiants anunciarà una jornada de vaga i manifestació d'estudiants per a condemnar aquesta nova agressió feixista i la complicitat que aquests grups reben de l'Aparell de l'Estat i d'alguns mitjans de comunicació.

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos