http://www.sindicatdestudiants.net//images/antifascista.jpg
 
El passat 9 d’Octubre es produïen noves agressions de grups d’ultradreta, aquesta vegada contra un jove, administrador de la web valencianisme.com. Segons les seves pròpies declaracions, els feixistes el seguiren des de el campus de Tarongers fins a la seva casa.

Al país valencià sofrim contínuament aquest tipus d’agressions, davant la passivitat de la policia i la Delegació del Govern. Pintades i pedrades a les seus de partits i sindicats, agressions en la Universitat como ara fa tres anys li va ocórrer a un claustral del mateix campus, etc.
Aquestes agressions es donen en un clima d’impunitat afavorit pel govern del Partit Popular, que no ha fet res davant les 600 agressions racistes denunciades pel moviment contra la intolerància, que contracta sistemàticament a la Levantina (empresa coneguda per la multitud de denuncies per agressions físiques i propietat del màxim dirigent d’España 2000), inclús ara posant de secretari general del seu partit a Augusto Asencio, conegut per la seva negació del holocaust jueu.

Des de el Sindicat d’Estudiants ens solidaritzem totalment amb el company agredit i considerem inacceptable la inacció policial contra aquests grups. Tot el mon s’escandalitza de l’article de Augusto Asencio, però que aquestes actituds son considerades com part de la democràcia ho demostra que Falange, DN, etc..., son partits legals, mentre la lluita pels drets democràtics es criminalitzada. Així pot explicar-se que a la localitat catalana d’Arenys de Mut es legalitzés una manifestació de la Falange, mentre prohibiren que l’Ajuntament organitzés un referèndum sobre l’autodeterminació.

El feixisme no és un pensament democràtic, els feixistes son violents organitzats per acovardir als que lluitem pels nostres drets. Considerem que hi ha que donar una resposta contundent al carrer. Els partits i sindicats d’esquerres haurien de convocar una gran manifestació contra les agressions feixistes, fent una intensa campanya als barris, que demostrés la veritable força que tenim l’esquerra i lo minúsculs que son els feixistes. El feixisme s’ha de combatre aïllant socialment a eixos elements. No pot parlar-se de democràcia de cap tipus mentre gent com aquesta apallissen impunement.

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos