http://sindicatdestudiants.net/images/stories/antinazi.gifEls sotasignats, volem mostrar la nostra enèrgica condemna de les agressions i amenaces feixistes que s'estan produint en la província de Màlaga en els últims mesos. En concret, diverses seus d'organitzacions sindicals i polítiques de l'esquerra han estat atacades, joves d'esquerra han estat agredits i s'han convocat manifestacions a Màlaga fent apologia de la xenofòbia.

També a Marbella el passat 23 de març, en un acte públic de treballadors en suport a la mobilització en defensa de l'educació pública convocada pel Sindicat d'Estudiants, van irrompre nou individus que d'una forma molt violenta van començar a amenaçar a tots els assistents amb frases com “ROJOS DE MIERDA, OS VAMOS A MATAR A TODOS, ESTAIS AVISADOS. YA NOS VEREMOS”, braç enlaire i al crit de ¡Viva España! Tot seguit van sortir de l'aula, i van començar a destrossar el mobiliari de l'escola, amenaçant a tots quants es creuaven en el seu camí, trencant cristalls, llençant cadires i llibres.

Aquestes intolerables agressions, emparades per partits polítics neonazis tals com el Moviment Social Republicà o Aliança Nacional que en nombroses pàgines webs afins fan apologia del racisme, la xenofòbia i la violència contra les organitzacions d'esquerres, són una amenaça per a la democràcia i la classe treballadora.

L'activitat de tots aquests grups s'està incrementant en tota Europa en paral•lel a la crisi del capitalisme. L'augment de l'atur, la pobresa i les desigualtats socials, són esgrimits demagògicament per aquests grupuscles per a carregar contra els immigrants i les organitzacions d'esquerra. El seu objectiu és, a través de la intimidació i la violència, generar un estat de por i temor entre el moviment obrer i juvenil i afeblir així la seva capacitat de contestació social.

Aquests grupuscles, que es reivindiquen hereus polítics d'Hitler, Mussolini o Franco, actuen en la pràctica de manera impune, induïts per l'extrema dreta que s'obre camí pel solc espanyolista del PP,  juntament amb els poders econòmics amb un gran poder i influència perquè les seves agressions quedin silenciades.

La defensa contra les actuacions de les bandes feixistes passa per la resposta col•lectiva del conjunt de la classe treballadora i la joventut i de les seves organitzacions. Per això, l'única força en la qual hem de confiar per a frenar aquestes agressions és mitjançant la denúncia, l'organització i la mobilització més massiva i contundent.

Les organitzacions signants d'aquest manifest ens reafirmem en les nostres idees polítiques d'esquerres, que defensem democràticament, i no anem a tolerar la violència contra els nostres afiliats i simpatitzants per defensar-les.

JA N'HI HA PROU D'IMPUNITAT PER A LES AGRESSIONS FEIXISTES!

PER LA UNITAT DE LA CLASSE OBRERA I LA JOVENTUT CONTRA LES BANDES FEIXISTES!

JUDICI I CÀSTIG ALS RESPONSABLES DE LES AGRESSIONS!

UGT - CCOO - CGT - PSOE ESQUERRA SOCIALISTA - PCE - JOVENTUTS COMUNISTES - SINDICAT D'ESTUDIANTS - ESQUERRA UNIDA

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos