Agressió feixista a Terrassa!

 

 

CONCENTRACIÓ ANTIFEIXISTA:

 

 

Tots al carrer el dissabte 24 de febrer! 

El passat cap de setmana Terrassa va viure una nova agressió feixista. Un grup de 12–13 nazis van apallissar a un grup de joves militants de JEV i de JC, pel fet d’estar organitzats. El resultat són varis ferits i un en estat greu a l’hospital amb dues costelles trencades i l’envà nassal trencat. 

En l’últim període hem vist com les agressions feixistes cada cop són més usuals. A Guadalajara un feixista gairebé mata a un jove, a Vitòria un grup feixista ha atacat vàries organitzacions d’esquerres, entre les quals el Sindicat d’Estudiants, a Barcelona un grup feixista va assassinar un jove en les festes de Gràcia,... i en el cas del Vallès és encara més accentuat: agressions a joves i immigrants a Sabadell, Castellar, Terrassa,... 

Aquesta escalada d’agressions feixistes té molt a veure amb la situació política. El Partit Popular, amb el seu llenguatge d’ultradreta, sempre que ataca als bascos o catalans, als homosexuals, immigrants o joves d’esquerres, incentiva i estimula als feixistes a agredir-nos. Malauradament els dirigents de l’esquerra, en el govern central, a la Generalitat i en molts municipis, no estan fent res per aturar aquesta escalada d’agressions. 

Mentre reprimeixen als joves, prohibint manifestacions d’estudiants com el 26 d’octubre, o en la mani de la vivenda també a l’octubre, o com a Alcorcón on van prohibir manifestacions per demostrar que Alcorcón no és racista,... Mentre reprimeixen i criminalitzen al conjunt dels joves amb campanyes histèriques com la de la “violència a les aules”,... els feixistes actuen amb total impunitat policial i judicial. 

La raó de ser dels grups feixistes és intimidar els joves i treballadors, per a que no lluitem i no ens organitzem. Les agressions són l’altra cara de les enormes mobilitzacions contra el govern del PP que vam protagonitzar i que van fer fora el PP del govern, que van posar histèric al PP i a la burgesia, i que ara encoratgen als feixistes. 

La concentració convocada per aquest dissabte 24 de febrer a Terrassa, convocada per JC (el Sindicat d’Estudiants convoca a tots els estudiants a participar-hi) és un pas endavant en la lluita contra els feixistes. La clau per vèncer és l’aïllament social dels feixistes a través de la mobilització i organització conscient dels joves i treballadors en contra dels feixistes. L’únic camí és el de la lluita i la mobilització massiva. 

Per aquesta raó és necessari preparar-se més enllà del dissabte, per això proposem formar comitès antifeixistes als centres d’estudi per defensar-nos i per ampliar la informació i estendre la lluita. Durant els dies que resten fins el cap de setmana proposem dur a terme les següents tasques: 

- Baixar per fotocopiar i repartir el full del SE convocant la concentració del dissabte per la tarda a Terrassa, a la nostra web www.sindicatdestudiants.org . 

- Demanar una reunió d'estudiants d’urgència en l'institut o facultat per a explicar els fets, formar el comitè antifeixista i aprovar l'assistència dels estudiants del centre a la concentració. 

- Parlar amb els professors i amb les AMPA als instituts i també amb els sindicats de treballadors del barri i associacions de veïns per a que participin en la concentració. 

- Anar a altres instituts i facultats i repartir el full convocant a la concentració del dissabte. 

- Poseu-vos en contacte amb nosaltres per e-mail o per telèfon 933248325 per coordinar la campanya antifeixista. Més endavant seguirem fent coses, però és fonamental donar una resposta massiva contra l'agressió feixista! 

TOTS A LA CONCENTRACIÓ 

CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA

Dissabte 24 de febrer a les 18 hores

Pl. Ajuntament de Terrassa

mapa: http://maps.google.com/maps?f=d&hl=es&saddr=barcelona&daddr=raval+montserrat+14,+Terrassa,+Espa%C3%B1a&sll=41.563381,2.009425&sspn=0.00867,0.027122&ie=UTF8&z=11&om=1 

FORA FEIXISTES DELS NOSTRES INSTITUTS, FACULTATS I BARRISPROU D‘IMPUNITAT POLICIAL I JUDICIAL

Només la mobilització i la organització de la joventut i la classe obrera pot aturar el feixisme!

 

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos