Després de la gran vaga general estudiantil del 12F: totes i tots als carrers!

Descarrega el cartell

Dissabte 16F: Manifestació 17h Plaça Espanya (Barcelona)

Dijous 21F: VAGA GENERAL · 12:30h Plaça Universitat (Barcelona)

El 12 de febrer milers d’estudiants vam buidar les aules i vam sortir als carrers cridant amb força “Els carrers seran sempre nostres!”. El Sindicat d’Estudiants teníem clar que era clau donar una resposta contundent el dia de l’inici del judici farsa de l’1-O, i quina millor manera que a través de l’eina més potent que tenim: la vaga general!

La convocatòria va tenir tant impacte que a la Generalitat no li va quedar més remei que posposar les segregadores Competències Bàsiques que eren previstes, que vam denunciar i seguim denunciant amb força.

La gran vaga estudiantil d’ahir va ser un magnífic tret de sortida a un període de mobilitzacions que inclourà una gran manifestació per aquest dissabte 16F a les 17h Plaça Espanya i la vaga general per aturar-ho tot el dijous 21F. Després de l’espectacular vaga i mobilitzacions estudiantils del 1-O de l’any passat el Sindicat d’Estudiants vam reclamar la convocatòria d’una vaga general de treballadors/es i estudiants, un nou 3-O, que permeti avançar en la lluita, i ara més que mai és el moment!

Així, després de les mobilitzacions contra el Consell de Ministres del 21D i la vaga general estudiantil i les concentracions en les places de desenes de localitats d’ahir, des del Sindicat d’Estudiants fem una crida als i a les estudiants d’instituts i universitats a la vaga general estudiantil el proper 21F, per reforçar la mobilització unificada del moviment estudiantil i la classe treballadora en una gran jornada de vaga general que paralitzarà l’activitat econòmica i social del país contra la repressió franquista, en defensa del mandat de l’1-O i per la construcció de la República catalana dels treballadors/es i el jovent.

La vaga general del 21F, convocada a nivell estudiantil tant pel Sindicat d’Estudiants com pel SEPC i a nivell laboral per la Intersindical-CSC i USTEC-STEs en el cas del professorat, amb la crida a la mobilització d’ANC, Òmnium, CUP i CDRs, ha de servir per retornar l’eix reivindicatiu als carrers. Cap confiança en els polítics de dretes de la Comissió Europea! Cap confiança en els tribunals franquistes! Els dirigents de CCOO i UGT han de deixar de mirar cap a una altra banda i unir-se de forma activa a la convocatòria de la vaga general! Els sindicats alternatius que encara no s’han pronunciat han de fer-ho donant suport de forma enèrgica a la vaga contra la repressió feixista!

Tots aquells i aquelles que de veritat volem derrotar el règim capitalista del 78 i construir una República catalana sense retallades, sense desnonaments, sense atacs als drets democràtics, sense justícia patriarcal masclista i homòfoba i sense reformes laborals lesives pels treballadors/es, agermanada amb els pobles de l’Estat espanyol i d’Europa, hem de prendre el timó del Procés! La lluita als carrers és l’únic camí per frenar l’ofensiva repressiva i aconseguir unes condicions de vida dignes per a tots i totes!

Tothom als carrers contra la repressió franquista!

Per la República dels treballadors/es i el jovent!

Uneix-te al Sindicat d’Estudiants!

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos