PROU D’ATACS ALS NOSTRES DRETS DEMOCRÀTICS!

TOTS A LA VAGA EL 13 I 14!!

En els últims dies, a mesura que s’aproxima la data de la vaga, hem conegut que la Direcció de nombrosos Instituts públics està pressionant als alumnes per a que no exerceixin el seu dret a vaga el dia 13, el primer dels dos dies de vaga. Instituts com el Rafael Casanova de Sant Boi, el Lluís Companys de Ripollet, el Torrent de les Bruixes de Santa Coloma de Gramenet, o el Torreforta i el Pallaresos de Tarragona són alguns exemples. Quan això no succeeix a un o dos instituts sinó a multitud de casos a tota Catalunya es fa evident que no es tracta de casos aïllats o coincidències, sinó de seguir ordres de més amunt, de la Conselleria d’Ensenyament i del nou Govern de la Generalitat. Quina vergonya!! Reprimint els nostres drets democràtics al més pur estil franquista del PP!!

És evident que al nou Govern de Puigdemont no li ha agradat que anomenem a cada cosa pel seu nom, explicant que aquest Govern no és diferent de l’anterior encapçalat per Artur Mas, el campió de les retallades i les privatitzacions a Catalunya.

Des del Sindicat d’Estudiants exigim respecte al dret de vaga de tots els estudiants de Catalunya, dret que a partir de 3r d’ESO no requereix cap autorització ni per part de mare o pare, ni per part de la Direcció del centre, tal i com estableix la Llei i una recent sentència del Tribunal Suprem. Sol·licitem també a tot el professorat, i a les mares i pares que ens ajudin a poder exercir els nostres drets, i aconseguir que aquesta mobilització sigui un èxit rotund. Ens juguem molt!! Ens juguem el nostre futur!!

Cridem finalment a tots els estudiants a secundar massivament la vaga, començant pel dia 13. Les pressions, mentides i amenaces exercides per la Direcció d’alguns centres i la Generalitat no impediran que el dia 13, el primer dia de vaga, buidem les aules. L’èxit de la vaga el dia 13 serà la millor plataforma per a que el dia següent, el dia 14, omplim els carrers de totes les ciutats de Catalunya i de la resta de l’Estat. Per això ens volen impedir anar a la vaga el dia 13!! No ho acceptem!!

TOTHOM A LA VAGA EL 13 I 14 D’ABRIL!!

TOTHOM A LES MANIFESTACIONS EL DIA 14!!

SÍ QUE ES POT!!

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos