A la tarda del 6 de Febrer, el Sindicat d’Estudiants ha celebrat una assemblea de cara a la convocatòria de vaga del 25 i 26 d’aquest mateix mes arrel del decret 3+2 imposat pel Govern Central. Durant la trobada, s’han exposat els motius pels quals el Sindicat d’Estudiants s’oposa rotundament al decret i a les conseqüències que podria tenir la seva aplicació tenint en compte el cost de les taxes i el preu desorbitat dels màsters. A més a més, s’ha destacat el paper dels rectors i de CIU i la connivència que existeix entre aquests per ajornar el decret, en comptes de demanar la derogació, i anar privatitzant l’educació pública universitària progressivament i excloure als estudiants fills de treballadors d’aquest dret bàsic i fonamental.

L’actitud dels estudiants està sent molt positiva i demostra l’ambient de lluita contra les polítiques d’un estat dirigit per banquers i grans empresaris que tenen com a objectiu que l’educació pública sigui només accessible a l’estudiant que disposi d’una bona situació econòmica, deixant de costat a tota una majoria de joves fills de famílies amb menys recursos i privant-los d’un dret com és una educació pública, gratuïta i universal.

L’assemblea ha conclòs fent una crida a la resta de sindicats, tant estudiantils com de treballadors, a unir-se a la vaga del 25 i 26 de Febrer per exigir la derogació del decret 3+2 i la dimissió del Ministre Wert.

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos