El passat mes d’Octubre, a l’Institut Júlia Minguell de Badalona, vam realitzar dues assemblees sobre la campanya dels refugiats que estem duent a terme des del Sindicat d’Estudiants.A aquestes assemblees el nostre principal objectiu era conscienciar als companys de la gran catàstrofe humanitària que estem vivint actualment, ja que tot això ens afecta més del que podem pensar. Vam explicar què és el que està passant amb tots els refugiats que arriben a Europa, qui són els responsables d’aquesta situació i sobre tot, com evitar que els governs i els capitalistes intentin dividir-nos per raons d’origen, religió o per qualsevol altra circumstancia.

Podem afirmar que les assemblees van ser tot un èxit. Van participar més de 80 persones en total i vam aconseguir captar l’atenció de cadascun d’ells. Vam debatre i va haver diverses opinions; molts d’ells no comprenien com per què davant d’aquesta situació, molts governs estan reaccionant d’aquesta forma, deixant morir a persones, inclosos nens i dones, a la immensitat del mar. Per aquest motiu, molts d’ells van decidir unir-se a nosaltres per col·laborar contra aquest gran drama que els poderosos tracten que passi desapercebut.

Vam arribar a una conclusió: som molts els que venim de la mateixa classe treballadora i no estem disposats a que es posin els interessos capitalistes per davant de la vida de milers de persones, dient que no hi ha recursos per atendre als refugiats mentre es rescaten a bancs i banquers. Continuarem la lluita per acabar amb el capitalisme i la xenofòbia, i amb les polítiques criminals que estan acabant amb la vida de tanta gent innocent.

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos