EN SUPORT A LA VAGA ESTUDIANTIL DELS DIES 13 I 14 D’ABRIL!

DEROGACIÓ IMMEDIATA DE LA LOMCE I EL 3+2!

En els últims anys els joves i els treballadors hem sigut víctimes d’atacs als nostres drets més bàsics, la lluita en defensa d’unes condicions de vida dignes per la majoria ha pres una importància vital. Hem sigut centenars de milers de joves estudiants, aturats, mestresses de casa i treballadors els que hem omplert els carrers en multitud d’ocasions defensant la sanitat i l’educació públiques, el dret a un sostre digne, per la igualtat entre homes i dones, contra la reforma laboral o contra les maniobres de la dreta per reprimir la protesta social com la Llei Mordassa. El gran avenç de les forces de l’esquerra en les eleccions del 20D és la millor prova que la lluita és el millor camí per aconseguir les nostres demandes.

Però hi ha qui intenta costi el que costi que les coses no canviïn. Des del Sindicat d’Estudiants manifestem el nostre profund rebuig al pacte firmat per Pedro Sánchez i la direcció del PSOE amb Ciutadans, marca blanca del PP, que representa l’ideari de la dreta de tota la vida: quelcom completament incompatible amb la defensa d’una educació pública i de qualitat per a tothom.

Després de quatre anys d’incansable lluita de la Marea Verda no podem permetre que l’educació pública es segueixi dessagnant i que milers de professors, pares i estudiants continuïn patint les conseqüències de les retallades, els acomiadaments i les lleis franquistes i classistes com són la LOMCE i el 3+2. És el moment de tornar als carrers a fer el que millor sabem: lluitar pels nostres drets.

Des de USTEC-Stes de la localitat de Girona volem mostrar el nostre suport a la vaga general estudiantil convocada a nivell estatal per el Sindicat d’Estudiants per al 13 i 14 d’Abril i fem una crida a tota la comunitat educativa i als treballadors de tots els àmbits a acudir massivament a les manifestacions que es duran a terme en aquestes dates.

L’educació pública no es ven, es defèn!

Derogació immediata de la LOMCE I el 3+2!

Reversió de tots els atacs ja!

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos