Dissabte 27 de febrer de 10h a 13:30h · ONLINE

Inscriu-te aquí i et farem arribar l'enllaç per a connectar-te

La pandèmia ha significat un autèntic malson per a milions de nosaltres. La violència masclista s'ha intensificat, les víctimes de l’explotació sexual han continuat extorsionades en els bordells, el consum de pornografia s'ha disparat entre el jovent i la justícia patriarcal ha aprofitat el confinament per deixar lliures a violadors. En el terreny laboral –en el qual moltes de nosaltres ocupem dels treballs més precaris– la patronal, els empresaris i els capitalistes han aixafat tots els nostres drets sota l’excusa de la Covid.

Avui més que mai és el moment d'aixecar la bandera del feminisme revolucionari i seguir assenyalant als nostres opressors i opressores. Com han demostrat les nostres germanes a Argentina conquistant la llei de l'avortament o a Polònia contra els atacs de l'extrema dreta als drets reproductius, la lluita és l'únic camí!

Per seguir donant passos endavant, debatre i seguir organitzant-nos, us convidem a participar en la III Trobada Feminista estatal de Lliures i Combatives, que celebrarem el proper dissabte 27 de febrer telemàticament de 10h a 13:30h. En aquesta reunió, oberta a totes i tots els estudiants, activistes del moviment feminista, treballadores, col·lectius en lluita... tractarem les mobilitzacions feministes que s'estan desenvolupant a nivell internacional, la nostra posició contra qualsevol tipus d'esclavitud sexual, el teletreball i la maternitat, la nostra ferma defensa dels drets de les persones LGTBI, la importància de l'educació sexual en els centres d'estudi... i servirà de punta de llança per a la Vaga Estudiantil Feminista del 8 de març.

Us hi esperem!

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos