Assisteix a les manifestacions!

El 25 de novembre és el Dia Internacional contra la violència masclista i a tot el món se celebraran manifestacions massives. A l'Estat espanyol també tornarem a prendre els carrers per a exigir que s’aturi aquesta matança contra nosaltres i totes les violències masclistes emparades per una justícia patriarcal i un sistema capitalista que sustenten la nostra opressió.

La xifra de dones assassinades en aquest 2022 ascendeix ja a 37, 1.167 des del 2003. Les sentències infames que protegeixen els nostres agressors continuen, drets com l'avortament són negats sistemàticament a la sanitat pública, milers de dones pobres i nenes continuen sent víctimes del tràfic, la prostitució, els ventres de lloguer i la pornografia, i la bretxa de gènere en el terreny laboral o a les pensions continua sent insultant.

Aquest 25 de novembre tornarà a ser una gran jornada de lluita per a cridar Ni una menys, vives ens volem! i on també aixecarem la nostra bandera de lluita antifeixista. L'extrema dreta, el PP, Vox, l'Església Catòlica i les seves sectes integristes, són responsables directes de l'escala de violència que milions de nosaltres patim. Una ofensiva reaccionària que també col·loca una diana en el front del col·lectiu LGTBI i, en concret, de la comunitat trans.

Les feministes revolucionàries, les dones treballadores i les filles de la classe obrera tenim clar que la nostra lluita està unida a la de les persones trans i del conjunt del col·lectiu LGTBI pels nostres drets i llibertat sexual. Com vam fer el 8 de març, aquest 25N tornarem a denunciar la campanya trànsfoba capitanejada pel PSOE i el feminisme institucionalitzat, perquè defensar l'opressió d'un dels col·lectius més colpejats per aquest sistema capitalista i patriarcal no té res de progressista ni té res a veure amb una posició d’“esquerres”. Que no ens intentin confondre! Advocar decididament per l'abolició de l'esclavitud sexual i denunciar el negoci menyspreable que suposa la prostitució i els ventres de lloguer no té res a veure amb pronunciar el mateix discurs que Vox o Hazte Oír respecte a les persones trans.

Només podrem frenar l'extrema dreta i defensar els nostres drets amb la mobilització més contundent als carrers. Aquest 25N li recordarem al govern central que per a acabar amb la violència masclista no n'hi ha prou amb denunciar la seva existència. Cal depurar l'aparell de l'Estat i la Justícia dels elements franquistes, cal prohibir que els maltractadors puguin veure els seus fills, cal acabar amb els desnonaments i les polítiques antisocials, cal garantir uns serveis socials amb mitjans econòmics i humans per a atendre a totes les víctimes, garantint un lloc de treball i un salari digne o un ingrés per atur que permeti la independència econòmica de les dones treballadores.

Tot això és possible, però ningú mai no ens ha regalat ni ens regalarà res. Ho arrencarem nosaltres sobre la base de la lluita feminista revolucionària i l'organització política de les més explotades i explotats de la societat. Ens volem vives, lliures i combatives!

Uneix-te al feminisme revolucionari per a lluitar per l'abolició de la prostitució, contra la transfòbia i el feixisme

PAÍS VALENCIÀ

  • València: 19:30h Porta de la Mar
  • Castelló: 19h Plaça Maria Agustina
  • Alacant: 19h Plaça de la Muntanyeta
  • Elx: 19h Plaça de Baix

CATALUNYA

  • Barcelona: 18:30h Passeig de Gràcia amb Diagonal
  • Reus: 19h Mercat del Carrilet
  • Lleida: 19h Plaça de la Paeria
  • Girona: 18h Jutjats (Av. Ramon Folch)
  • Manresa: 19h Escultura Ben Plantada
  • Tortosa: 19:30h Església del Roser

 

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos