L’assemblea de docents i altres treballadores d’Ensenyament de les comarques de Barcelona va decidir a l’assemblea de dissabte 15 de març, amb un total consens, donar suport a la vaga d’estudiants del proper dimecres 26 i dijous 27 de març.

 

Dintre de la setmana de lluita convocada per aquesta assemblea amb el lema: Ni LOMCE, ni LEC, ni retallades

Ens afegim a les reivindicacions dels convocants: la retirada del Decret de plantilles, que es doti de més professorat les escoles, i que s’incrementin les beques i les ajudes per a llibres, matrícules i transport.

Demanem a tot el professorat que s’involucri en la setmana de lluita amb l’organització de xerrades i accions on puguin participar els estudiants i que ajudi i permeti l’organització i les assemblees dels i les estudiants per debatre aquestes qüestions, com també faciliti la participació en les diferents manifestacions convocades pel dijous 27 de març a les 12 hores a la plaça de la Universitat a Barcelona, a la plaça Imperial Tarraco a Tarragona i plaça Constitució a Girona.

Encoratgem a què aquestes accions enforteixin la setmana de lluita i que desemboquin en una gran manifestació el dissabte 29 de març a les 17 h. a la plaça de la Universitat.

Assemblea de docents i altres treballadores d’Ensenyament

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos