39msmdddEl passat dissabte 29 de març més de 20.000 persones es van manifestar pels carrers de Barcelona en defensa de l'educació pública i contra les retallades i atacs tant de CiU com del PP. Aquesta manifestació va suposar la culminació d'una setmana de lluita en defensa de l'ensenyament públic, i en la qual durant dos dies, 26 i 27 de març, es van buidar les aules i es van omplir els carrers com a conseqüència de la vaga general estudiantil convocada pel Sindicat d'Estudiants.

 

Aquesta manifestació va comptar amb la participació de milers de professors , afectats per la recent aprovació al Parlament, amb els vots de CiU i ERC, del Decret de Plantilles. L'aprovació d'aquest Decret, i la resposta massiva que vam viure la setmana passada als carrers de Barcelona, de Catalunya i de la resta de l'Estat espanyol, posen en evidència que la lluita contundent i massiva és l'únic camí per derrotar les retallades i les contrareformes.

Després de l'èxit de la vaga estudiantil convocada pel Sindicat d'Estudiants, i que va comptar amb el suport massiu de professors i pares i mares, reflectit en les manifestacions convocades tant el 27 a la tarda com el 29 a la tarda en el cas de Barcelona, cal continuar la lluita amb una nova vaga general de tota la comunitat educativa.


Sí es pot derrotar a CiU i al PP! !
Per una Vaga General de tota la comunitat educativa ja! !

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos