La jornada del 13 i 14 d’Abril: Una gran passa per la lluita estudiantil illenca


Les 48h de vaga general estudiantil culminaren a ses illes amb una manifestació a Mallorca i dues concentracions a les illes pitiüses amb una participació de més de 250 estudiants d’instituts i universitats, exigint la derogació immediata de la LOMCE i el 3+2 i mostrant la indignació popular en quant a les taxes universitàries i els acomiadaments del personal docent que s'han duit a terme els darrers anys.

En la manifestació de Palma contàrem amb el suport de diverses associacions com varen ser CCOO o STOP Desahucios. En el recorregut es cantaren consignes contra el 3+2, contra Bauzà i altres polítics corruptes així com en contra del pacte C's + PSOE. Al final del recorregut vam mantenir una xerrada amb el director de la conselleria d'educació sobre l'estat d'aquesta, i vam posar sobre la taula la nostra postura i vam deixar clar que la lluita no s’aturarà fins que les reivindicacions del moviment estudiantil siguin acceptades íntegrament. També es va llegir un manifest rememorant la república: la lluita que protagonitzaren milers de oprimits fa 85 anys contra la monarquia i el capitalisme està més vigent que mai! 

25845495133 570399177b b

A Eivissa i a Formentera els  estudiants vam sortir al carrer amb pancartes per a visibilitzar les reclamacions del moviment estudiantil i càntics secundant la vaga i exigint una educació pública i de qualitat i explicant als ciutadans perquè els estudiants estem en lluita.

Al final de les tres mobilitzacions vam llegir un manifest de la gran lluita de la marea verda dels darrers anys: hem aconseguit retardarl’aplicació de les revàlides i del 3+2, fer fora al ministre Wert, però no ens aturarem fins que no es deroguin immediatament totes les lleis franquistes i es retirin totes les retallades!

  

No ens enganyen parlant de “paralització”, els estudiants reclamem la DEROGACIÓ IMMEDIATA de la LOMCE, la LEC i el 3+2!

26382150591 7763b6dfcd nLa jornada de vaga estudiantil estatal dels dies 13 i 14 d’Abril ha servit per donar una gran passa a ses illes, per avançar en la coordinació dels estudiants als instituts i a la universitat. Ara és el moment de l’organització! Lluitant units som més forts!

 

 La lluita serveix, la lluita segueix!

Tothom a les manifestacions del 15M!

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos