Els efectes de la gran vaga educativa del 26O convocada pel Sindicat d’Estudiants s’han deixat sentir immediatament. Després de que més de 2 milions de joves buidéssim les aules, i 200.000 omplíssim els carrers  en més de 70 manifestacions, el govern en funcions del PP ha acusat la gran força que hem demostrat i ha començat a maniobrar, amb mentides i enganys, amb l’objectiu de desactivar la lluita i crear màxima confusió.

 

Baixa’t el pdf del BOE que demostra que Rajoy diu quelcom que ja es trobava en el decret. Ja n’hi ha prou de mentides i farses!

 

L’anunci de Mariano Rajoy durant la sessió d’investidura, dient que les revàlides “no tindran efectes acadèmics fins que no s’arribi a un Pacte Nacional per l’Educació”, no és cap novetat, sino que simplement deixar les coses tal i com estan. Doncs això és precisament el que ja estava previst pel curs 2016-2017 tal i com ho especifica el decret que regula que regula les revàlides d’ESO i de Batxillerat que el Consell de Ministres va aprovar el passat 29 de juliol. És a dir, que la suposada retirada d’aquestes proves per part del govern, de la que ràpidament se n’han fet eco tots els mitjans de comunicació, és simplement una MENTIDA amb tots els ets i els uts. Des del Sindicat d’Estudiants cridem a tots i totes les estudiants a no deixar-se enganyar per la propaganda del govern de la dreta. I diem alt i clar a Rajoy: Si, al llarg de la pròxima setmana, no retira el decret de les Revàlides Franquistes, el Sindicat d’Estudiants farà una crida a la VAGA GENERAL EDUCATIVA EL 24 DE NOVEMBRE.

 

Ens mobilitzarem encara amb més força i amb més contundència. El Sindicat d’Estudiants no acceptarà sota cap concepte que es manipuli i enganyi a la comunitat educativa. Només un govern com el del PP, a rebentar de casos de corrupció, campió de les retallades, els desnonaments, dels més brutals atacs coneguts en quaranta anys a la sanitat i l’educació pública, pot pensar que ens empassarem aquestes maniobres. És lamentable també, que els dirigents del PSOE, els mateixos que traint a les seves bases i donant l’esquena als seus votants entregaran el govern a la dreta, pretenguin apropiar-se d’aquesta suposada retirada de les revàlides.

 

És una vergonya! Per començar, aquesta mena de comportaments deplorables són els que ja ens hi tenien acostumats els dirigents del PSOE quan arribaven al govern: dir una cosa i fer la contrària. Però és tan escandalós, que només polítics completament allunyats del jovent, del seu dia a dia, dels seus interessos i aspiracions, poden pretendre apropiar-se de quelcom que ells no han fet. Qualsevol retirada de les retallades, de les revàlides, de la LOMCE que aconseguim, serà producte de la lluita als carrers, de la gran mobilització de la Marea Verda que el Sindicat d’Estudiants ha impulsat amb tota la seva força, i que en canvi, els dirigents del PSOE no han deixat de boicotejar i sabotejar.

 

El passat 26O va ser un autèntic tsunami, un èxit rotund i una demostració de força brutal que va baixar els pantalons al PP, al seu govern i al seu Ministre. El jovent estudiantil i els nostres pares i mares ens unim en una jornada històrica. I no acceptarem una altra cosa que no sigui la DIMISSIÓ immediata del Ministre d’Educació actualment en funcions Íñigo Méndez de Vigo, i la RETIRADA JA DEL DECRET DE REVÀLIDES. Si el govern no retira la pròxima setmana aquest atac brutal al dret a l’estudi de les famílies treballadores, el Sindicat d’Estudiants CRIDARÀ A LA VAGA GENERAL EDUCATIVA EL 24 DE NOVEMBRE.

 

Estem segurs de que milions de joves han entès que només amb la lluita i la mobilització al carrer serem capaços i capaces de doblegar la política d’aquest govern de la dreta, que es disposa, gràcies als vots dels parlamentaris del PSOE, a intentar aplicar una nova tanda de retallades i atacs als nostres drets. Per això tindran sempre el jovent liderant la REBEL·LIÓ SOCIAL que es produirà durant els pròxims mesos. Fem també una crida als nostres pares i mares de la CEAPA a tornar junts a la lluita, colze a colze. Per això els hi diem als dirigents de CCOO, de UGT i de STEs que no mirin cap a una altra banda, que es sumin a la batalla contra les revàlides i convoquin, juntament a nosaltres, la vaga general educativa del 24N. Aquest és un govern dèbil, deslegitimat i al que derrotarem! Tenim la força i la voluntat per vèncer! Si no retiren les revàlides JA, continuem la lluita! Tots i totes, tornem a buidar les aules i a omplir els carrers el 24N!

 
 
 
 

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos