http://www.sindicatdestudiants.net//images/stories/fontmora.jpgEl Sindicat d’Estudiants, convoca vaga d’estudiants el proper 28 d’abril, coincidint amb la vaga dels professors, contra la política educativa del PP, perquè aquesta també és nostra lluita. Tots i cadascun dels punts de la plataforma educativa només poden ser satisfets amb la lluita de tota la comunitat educativa al carrer, així com la dimissió de Font de Mora i la retirada dels plans de Bolonya, punts pels que nosaltres també lluitem.
Per això, el proper 28 tots a la manifestació amb els professors i els pares, a les 19h a la plaça eManises, i pel matí, a les 12h, a la Facultat d’Història, farem una concentració i un piquet informatiu per a que tots els treballadors estiguen informats de la lluita educativa i vinguen a la manifestació de la vesprada Ara bé, pensem que les mesures per garantir que el moviment vaja a més no son les que s’estan fent. Hi ha que fer assemblees conjuntes de professors i estudiants en cada centre i formar comitès de lluita per organitzar i extendre la lluita, a més d’incloure la lluita contra Bolonya i la dimissió de Font de Mora.

Davant aquesta situació, insistim en la necessitat de mobilitzar-nos el 28 i de continuar la lluita. Les massives vagues docents de Catalunya, Madrid, Astúries, demostra que no estem sols, és la mateixa lluita a tot l’Estat. Una vaga de tot l’ensenyament públic a tot l’Estat seria un pas endavant enorme.

Organitzat amb el Sindicat d’Estudiants! Una organització disposada a lluitar fins al final, que es basa a les assemblees, que impulsa l’ unitat de tots els estudiants (d’instituts i universitat), i de tot l’estat. Aquesta és l’unica forma d’aturar tots els atacs, com el plans de  Bolonia.

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos