EL SEGÜENT PAS: JORNADA DE LLUITA A TOT L’ESTAT, EL DIJOUS!!!
TOTHOM A LA MANIFESTACIÓ D’ESTUDIANTS D’INSTITUT I UNIVERSITAT!!!

A LES 12 A LA PORTA DE LA FACULTAT D’HISTÒRIA, AVGDA. BLASCO IBÀÑEZ

(metro Facultats, eixida Història)

Hui, dimarts dia 8, s’ha produït una massiva mobilització d’universitaris, convocada pels sindicats de treballadors universitaris i la majoria de les associacions d’estudiants d’Universitat. Varis milers d’estudiants hem mostrat el nostre absolut rebuig a la puja abusiva de taxes, que implica l’expulsió ràpida de molts universitaris fills de treballadors i tancar les portes de la Universitat a la gran majoria dels que estudien en instituts. Estudiants de la UJI de Castelló, de la Politècnica, de la Universitat de València, treballadors, hem donat amb aquesta manifestació un pas endavant en la lluita.
Ara, es tracta de donar un pas més. El dia 10 està convocada una Jornada de Lluita a tot l’Estat, per a estudiants d’IES i Universitat, i contra totes les retallades que tant el Govern central com els diferents Governs autonòmics del PP estan aprovant. Aquestes retallades són part de l’ampli pla d’atac a la classe obrera i la joventut, del que també formen part la reforma laboral, les retallades en serveis públics, l’acomiadament de 1.200 treballadors de RTVV (Ràdio-Televisió Valenciana) i de la meitat dels treballadors públics valencians, l’expulsió de mig milió d’immigrants i de molts aturats de la sanitat pública, i així un ampli catàleg de mesures. Mentres ataquen conquistes socials que pareixien permanents, continuen regalant diners als rics sense cap dissimulo: Bankia rebrà fins a 10.000 milions d’euros públics per a garantir els beneficis dels seus propietaris.

El 10, un crit recorrerà tot l’Estat: cal organitzar la rebel•lió per a posar fi a aquesta guerra contra els treballadores i els seus fills. Si volen despenyar-nos com al poble grec, per a mantenir i fins i tot augmentar els beneficis dels capitalistes, lluitarem com el poble grec!

En el cas de València ciutat i perifèria, el Sindicat d’Estudiants (que organitza a tot l’Estat la Jornada de Lluita) convoca manifestació a partir de les 12, des de la Facultat d’Història, a l’Avgda. Blasco Ibáñez. En aquest cas comptarem amb nombrosos treballadors de l’EMT, que estan en lluita contra una rebaixa salarial del 15% i contra l’acomiadament de 208 d’ells. El Comitè d’Empresa i l’assemblea de treballadors han acceptat la proposta del Sindicat de sumar-se a la manifestació, ja que la lluita és la mateixa i cal fer confluir totes les lluites actuals i estendre-les. D’igual forma, cridem els Comitès d’Empresa en lluita, com el de RTVV, les Juntes de Personal (especialment d’hospitals, amenaçats de privatització), i a aturats, joves, i treballadors en general, a acudir a la manifestació.

Al final de la manifestació (a la Plaça de la Verge, al voltant de les 13:45), es realitzarà un acte en el que parlaran representants de diferents col•lectius participants, i entre ells el Comitè d’Empresa de l’EMT. Finalitzarà amb la intervenció de Carlos Naranjo, coordinador del Sindicat d’Estudiants al País Valencià.

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos