Assemblea per a organitzar la vaga el divendres 12 a València

La consellera Mª José Català ha de garantir que les classes es donen amb la temperatura adequada, o dimitir

DESCARREGA EL CARTELL EN PDF

DESCARREGA'T EL PAMFLET PER A VALENCIA EN PDF

DESCARREGA'T EL PAMFLET PER A ORIHUELA EN PDF

El Sindicat d’Estudiants considera inadmissible i inacceptable la situació actual dels centres d'estudi a l’inici de curs. A les deficiències, a la massificació, a la pervivència dels barracons, se suma una temperatura insuportable en les aules. Una temperatura que en molts de casos supera els 27 graus, límit fixat per llei. Ens agradaria molt saber si la Consellera d’Ensenyament, Mª José Català, la resta de consellers, i els alts càrrecs de la Conselleria, serien capaces de romandre en els seus còmodes despatxos, set hores al dia, sense aire condicionat...

Tenen la cara tan dura de dir que no són culpables de la meteorologia... Però sí que són culpables de decidir començar el curs el dia 3 de setembre, decisió que van prendre alegrement sense comptar amb ningú i sense cap argument a favor. Sí són culpables de no prendre les mesures que siguen necessàries per a baixar les temperatures als centres.

Exigim a la Conselleria que solucione aquesta situació, prenent les mesures adequades, i en cas contrari que suspenga les classes. No anem a seguir patint aquestes temperatures, que afecten a la nostra salut i a la salut dels docents.

Cridem a estudiants, professors i pares, i als sindicats docents, FAPA i plataformes, a mobilitzar-se immediatament.

Animem a realitzar assemblees en cada centre i decidir dia a dia suspendre les classes, i en aqueix cas organitzar mobilitzacions. Alhora, convoquem a vaga en tot el País Valencià per al dijous 18, amb l'objectiu de fer confluir tota la força que s'està demostrant aquests dies, i la indignació, per a obligar a la Conselleria a prendre mesures immediates.

Per a preparar la convocatòria, cridem a tots els estudiants, i també als docents, pares i mares que vulguen, a una assemblea el divendres 12. Tindrà lloc al Casal Obrer i Popular Francesc Santacatalina (c/Salvador Ferrandis Lluna 42) i començarà a les 18:30. Hi ha una cita prèvia a les 18:15 en el metre Avgda. Cid, eixida c/Linares.

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos