* Plataforma Tots Som Cremona

* Plataforma per l'Escola Pública d'Aldaia-Alaquàs-Barri del Crist

* FAPA de L'Horta Sud

* Sindicat d'Estudiants

Pares, mares, professors i estudiants: junts en la lluita

Tots a la vaga del dimarts 24 i a les manifestacions!

Els diferents col·lectius indicats, consideren molt greu l’aprovació del decret 3 + 2. Com estudiants fills de famílies treballadores, i com mares i pares d’alumnes, sabem molt bé les enormes sacrificis que significa una carrera universitària, i no estem disposats a permetre que la Universitat pública es convertisca, com en la dictadura de Franco, en un coto de les famílies més riques, obligant a la resta dels joves a buscar-se la vida, amb una educació molt  bàsica,  i a oferir-se com carn d’explotació o per a l’atur que ara mateix pateix el 56% de la joventut.

Front a aquest greu atac a l’ensenyament públic, només cal la lluita. La lluita massiva i ben organitzada. I no només contra el decret 3 + 2, sinó contra totes les mesures que, des de la Conselleria de Català i el Ministeri de Wert, van en la mateixa direcció: la LOMCE, la supressió d’unitats, línies i centres sencers com el CP Ciutat de Cremona (Alaquàs), l’acomiadament de professors interins, etc.

Considerem la vaga del dimarts 24 (convocada a nivell estatal per FE-CCOOO, FETE-UGT i STEs, per a treballadors d’Universitat, i pel Sindicat d’Estudiants, per a estudiants d’IES i universitaris) un pas endavant, i cridem a secundar la vaga i a assistir a les manifestacions convocades. Tots junts podem! Sí es pot!

Si la vaga del 24 no és suficient, cal donar un pas més. Un pas que pot ser decisiu per a la retirada de Wert i de totes les seues mesures: una vaga de tota la comunitat educativa, d’Infantil a Universitat, de treballadors, estudiants, pares i mares; una vaga ben convocada, a nivell estatal, des de baix, organitzant assembles conjuntes en cada centre, en cada localitat, i que decidisquen... En aquest sentit, cridem a les Plataformes per l’Ensenyament Públic a jugar el paper que necessita el moviment, a organitzar, a coordinar, i en primer lloc a recolzar i impulsar amb tota la seua força la vaga del 24 i totes les mobilitzacions en defensa de l’ensenyament públic.


Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos