El següent pas: vaga general d'estudiants, mares i pares el 26 d'octubre

El divendres 7 d'octubre el centre de València va ser testimoni d'una magnífica mobilització d'estudiants d'institut contra les revàlides franquistes. Al voltant d'un miler d'estudiants d'uns 30 centres de la ciutat i la perifèria ens manifestàrem enfront de la Delegació de Govern per a exigir la retirada d'aquest filtre injust que pretén negar-nos un futur digne. En un ambient molt combatiu, ple de crits contra la LOMCE i les retallades del PP, es van portar també pancartes denunciant la situació de retallades en cicles de FP; també van venir a recolzar, entre uns altres, els Iaioflaut@s Valencians i companys de la FAPA-València i FAPA-L´Horta Sud.

Aquest és només un primer pas. El pròxim, la vaga general d'estudiants a tot l'Estat al costat de les nostres mares i pares que el Sindicat d'Estudiants, junt a la CEAPA (Confederació estatal de Mares i Pares), convoca per al 26 d'octubre, i a la qual cridem a participar als sindicats de docents. Cal un clam al carrer, als principals carrers de tots els punts de l'Estat, per a dir revàlides no, LOMCE no, retallades no!

Des del Sindicat d’Estudiants animem a tots els que esteu contra les revàlides i voleu participar a organitzar la mobilització del 26 a contactar amb nosaltres per a crear comitès de vaga i estendre la mobilització a tots els instituts del País Valencià.

Podeu contactar amb nosaltres en:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telf: 685 098 482

Sí es pot! No a les revàlides franquistes!

Tots i totes a la vaga i a les manifestacions el 26!

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos