(Resolució de la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de Móstoles en suport a la Vaga estudiantil convocada pel Sindicat d'Estudiants (Punxa aquí per veure-ho en pdf)

A causa de les polítiques de retallades i privatitzacions, els serveis públics estan en perill. Conquestes socials històriques com l'educació i la sanitat públiques i la xarxa de serveis socials estan en el punt de mira del PP, que pretén transformar els nostres drets en una nova font de negocis per a la patronal. No ho anem a consentir.

En educació, a més de retallades salvatges (com l'acomiadament de 50.000 professors en tot l'estat) i l'aprofundiment dels processos privatitzadors, el ministre Wert pretén imposar la reaccionària LOMCE. Una llei que ens retorna al model educatiu franquista, enfortint el poder de l'Església a l'escola pública i prohibint el dret a vaga dels estudiants.

Per tot això, la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de Móstoles recolza la convocatòria de vaga del Sindicat d'Estudiants per als dies 5, 6 i 7 de febrer contra la LOMCE i les retallades i en defensa de l'educació pública. I confluint amb aquesta setmana de lluita estudiantil, des de la Plataforma cridem al conjunt de la ciutadania de Móstoles a mobilitzar-se en defensa dels serveis públics, convocant una manifestació per al proper 5 de febrer. Perquè necessitem uns serveis socials públics, democràtics i de qualitat. Perquè la sanitat i l'educació no es venen, es defensen.

MANIFESTACIÓ, DIMARTS 5 DE FEBRER, A les 18:30 H DES DE L'HOSPITAL UNIVERSITARI DE MÓSTOLES (C/ RIU XÚQUER, S/N)

 

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos