Foto Asamblea de docentes

Després d'una assemblea massiva en què van participar centenars de docents el passat 29 d'agost, els professors de Mallorca, van aprovar per unanimitat la convocatòria de vaga el proper 15 de setembre, que esperen es faci extensible també al conjunt de les Illes (Menorca, Eivissa i Formentera), contra les retallades educatives del PP, l'aplicació del decret del trilingüisme a les Balears, la persecució del català i la criminalització i repressió a la qual es veuen sotmesos els professors per defensar una educació pública de qualitat. Des del Sindicat d'Estudiants volem mostrar tot el nostre suport a aquesta nova vaga que és un clar exemple que la comunitat educativa segueix en peu de guerra en aquest començament de curs contra la infame política educativa del PP a Mallorca i a la resta de l'Estat.

Aquest inici de curs comença amb una situació desastrosa a Balears i en tots els territoris de l'Estat. Per posar alguns exemples: en els tres últims cursos més de 20.000 nens i nenes han estat expulsats de la xarxa pública d'escoles infantils només a la Comunitat de Madrid, on també s'han suprimit totes les beques de menjador i llibres de text. Més de 40.000 estudiants universitaris al conjunt de l'estat han estat expulsats de les aules per no poder fer front al pagament d'unes taxes abusives que no deixen d'augmentar; el canvi en els llibres de text impulsat pel Ministeri d'Educació es converteix en una despesa insostenible per a centenars de milers de famílies, mentre continua la retallada en les beques i sobrevola l'amenaça del ministre Wert de cobrar taxes en el Batxillerat i la FP, etc ...

L'únic camí per derrotar el PP és la lluita contundent al carrer, seguint l'exemple dels professors de les Illes. Per això, els propers dies 21, 22 i 23 d'octubre des del Sindicat d'Estudiants convoquem una nova vaga general d'estudiants contra la política educativa de l'inefable ministre Wert. Fem una crida a les organitzacions de la Plataforma Estatal per l'Escola Pública perquè secundin i convoquin amb nosaltres aquesta mobilització, convertint aquestes tres jornades en una vaga general de tota la comunitat educativa, que sigui una nova demostració que els professors, pares, mares i estudiants continuarem la lluita fins derrotar el PP.

Tots a la vaga el 15 de setembre a Mallorca!

Tots a la vaga i les manifestacions els dies 21, 22 i 23 d'octubre!

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos