altL’acte s’iniciarà a les 18:30 a l’aula F-02 de la Facultat d’Història (Avgda. Blasco Ibáñez 28, metro Facultats eixida Història).

Intervindran:
 
Vicent Melo, membre del Comitè d’Empresa d’RTVV.
Ainoa Murcia, portaveu del Sindicat d’Estudiants.

Posteriorment (com és habitual als nostres actes) es farà un debat al voltant del tema.

Cartell - Octaveta

El tancament de RTVV és un enorme pas enrere, tant pels milers d'acomiadaments directes i indirectes com per la desaparició d'un servei públic necessari (entre altres coses, per al foment del valencià). La resistència dels treballadors aquest últim mes ha sigut un exemple, i el seu control sobre la programació un exemple de que és viable una RTVV pública, de qualitat, i en valencià, sense corrupcions ni manipulacions. Això sí, sempre que estigue sota el control dels treballadors i també dels usuaris, és a dir, de la majoria de la societat.

És possible aconseguir una RTVV així? Creiem que sí. La lluita no es pot donar per perduda. La clau és l'extensió. És entendre que aquest atac és només una part més (molt greu, això sí) de l'atac general contra els serveis públics: l'educació, la sanitat, Ferrocarrils de la Generalitat, l'EMT... El PP vol precaritzar, privatitzar i desmantellar tot el sector públic. Per això evitar-ho passa per obligar al Govern de Fabra a dimitir, com bé diuen els treballadors. En la nostra opinió, el camí és una vaga general en tot el País Valencià, ja!, per a exigir la seua renúncia.

Vine, participa i difon! Pots imprimir i difondre el cartell i octavilla en PDF.

Cartell - Octaveta

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos